Klasseslager Dirk

Gesloten

Klasseslager Dirk

Aangepaste openingsuren

Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen:

  • 23 december: Gesloten
  • 26 december: Gesloten
  • 30 december: Gesloten
Zie openingstijden
Wij willen smakelijk en gezond vlees aanbieden. We zijn dan ook steeds op zoek naar lokaal en kleinschalig gekweekt vlees. Heb je al eens gehoord van de sjroete kalkoen ? Dit is een traag groeiend ras dat buiten rond mag scharrelen. Dat proef je!

onze trots

Bestel nu
3

Bestel vandaag - morgen ophalen Bestel vandaag - morgen ophalen


Specialiteiten

Bestel vandaag - morgen ophalen Bestel vandaag - morgen ophalen

Overzicht Specialiteiten Zoeken

boerepaté huisbereid

huisbereide boerepaté gebakken op lage temperatuur om zo lekker sappig te blijven . ... Meer

droge boereworst zelfbereid

+/- 275 g zelf bereide gedroogde worst

Gerookt spek huisbereid

gezouten en gerookt spek, huisbereid (+/- 16 gr/sneetje). Ons spek bevat geen kraakbe... Meer

gezouten spek huisbereid

gezouten spek, huisbereid (+/- 40g sneetje)

Hazenpaté

Bestel voor 23:59 en haal morgen af

huisbereide hazepaté

Hespeworst zelfbereid

Huisbereide hespeworst (+/- 14 gr/sneetje), voor een dikke schijf(om te bakken) reken... Meer

Kip Kap zelfbereid

Huisbereid hoofdvlees

Kippegrillworst zelfbereid

Huisbereide grillworst, lekker zowel warm als koud

Kippevleesbrood zelfbereid

frikandon van kip- en varkensvlees (+/- 16 gr/sneetje)

Kippewit met kruiden zelfbereid

Onze huisbereide kippewit met tuinkruiden is gemaakt met 100% kipfilet. (+/- 14 gr/sn... Meer

Kippewit zelfbereid

Onze Huisbereide kippewit is gemaakt met pure kipfilet. (+/- 14 gr/sneetje)

Ontvette ham zelfbereid

Ontvette ham, huisbereid (+/- 50 gr/sneetje)

Prosciutto crudo

Gemaakt van zware verse hammen van Italiaanse origine die 15 maanden gerijpt worden. ... Meer

Rundsfilet gerookt

100 % rundsfilet, licht gerookt, (+/- 16gr/sneetje)zeer zacht van smaak en een laag z... Meer

smeerpaté zelfbereid

huisbereide smeerpaté

Strasbourg zelfbereid

strasbourg, huisbereid (+/- 18 gr/sneetje)

Vleesbrood zelfbereid

Huisbereide frikandon (+/- 35 gr/sneetje)


Wij willen smakelijk en gezond vlees aanbieden. We zijn dan ook steeds op zoek naar lokaal en kleinschalig gekweekt vlees. Heb je al eens gehoord van de sjroete kalkoen ? Dit is een traag groeiend ras dat buiten rond mag scharrelen. Dat proef je!

Over ons

Klasseslager Dirk is een ambachtelijke slagerij, gebouwd rond slager Dirk wiens passie iedereen vooruit stuwt. Opvolging is verzekerd doordat dochter Rani een belangrijke rol vervult in de slagerij. 

Specialiteiten

huisbereide charcuterie : kippewitten, met goud bekroonde ham van het huis, paté's, vleeskoekjes, kip kap, bloedworst op grootmoeders wijze, ...

We zijn trots op ons gehakt en daarvan afgeleide producten zoals verse worst, chipollata, blinde vink, hamburgers, ....



Bestel vandaag - morgen ophalen Bestel vandaag - morgen ophalen

Volgende dagen hebben een aangepaste regeling i.v.m. het bestellen:

  • 23 december: Gesloten
  • 26 december: Gesloten
  • 30 december: Gesloten

Openingsuren

Aangepaste uren:

  • 23 december: Gesloten
  • 26 december: Gesloten
  • 30 december: Gesloten
  • 31 december: Gesloten
maandag
08:30 - 18:00
dinsdag
08:30 - 13:00
woensdag
Gesloten
do - vr
08:30 - 18:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
09:00 - 12:00

Afhaaluren

Aangepaste uren:

  • 23 december: Gesloten
  • 26 december: Gesloten
  • 30 december: Gesloten
  • 31 december: 10:00 - 11:00, Bestel 5 dagen op voorhand, voor 17:00
maandag
09:30 - 17:30
2 uur op voorhand bestellen
dinsdag
09:45 - 11:45
2 uur op voorhand bestellen
woensdag
Niet mogelijk
donderdag
10:00 - 15:00
2 uur op voorhand bestellen
vrijdag
09:30 - 15:00
4 uur op voorhand bestellen
zaterdag
09:30 - 17:00
7 uur op voorhand bestellen
zondag
09:45 - 12:00
Bestel één dag op voorhand, voor 17:00

Afhaalpunt

Route

Bestellen op voorhand

Ma - Di 2 uur op voorhand bestellen
Woensdag Niet beschikbaar
Do - Vr 3 uur op voorhand bestellen
Zaterdag 6 uur op voorhand bestellen
Zondag Bestel één dag op voorhand, voor 17:00